Zsigó Róbert

BajaVörösmarty utca 14.6. választókerület
2014 Feb. 9 19:59

Óriási érdeklődés a bajai rezsicsökkentő fórumon

A magyar emberek támogatásával sikerült végrehajtani az eddigi rezsicsökkentést, amely idén tovább folytatódik – jelentette be Bácskai Kultúrpalotában megtartott fórumon Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár.


„2,5 millióan írták alá a rezsicsökkentésre vonatkozó petíciót, rezsifórumokat tartanak az ország minden pontján. Áprilistól a gáz, ősztől a villany és a távhő ára csökken tovább. Az önkormányzatoknak tavaly nagyobb összegeket juttattak, hogy a rászoruló családoknak tűzifát utalhassanak. Eddig 9 szolgáltatás árát sikerült csökkenteni, aminek köveztében 240 milliárd forinttal több maradt a családoknak.”- sorolta az elért eredményeket az államtitkár.


 A teltházas rendezvényen Zsigó Róbert fontosnak tartotta elmondani: „Meg kell védeni az elmúlt 3,5 év során folytatott politikát, ehhez pedig nem a bankok és a multinacionális cégek érdekeit kell szem előtt tartani, hanem a családokét, az emberekét. A 2014. április 6-i választás tétje, hogy visszatér-e az a koalíció, amely egyszer már tönkretette az országot. A kormányzás 2010 óta sem hibátlan, de mindig az emberek érdekeit nézte. 58 nap maradt dönteni arról, hogy érdemes ezt folytatni!”

Zsigó Róbert

Baja, Vörösmarty utca 14.
eseménynaptár